De ce aveți nevoie de șosete personalizate?

De ce șosete personalizate? Gândiți-vă mai întâi, câte perechi de șosete aveți? Dacă puteți indica un număr, înseamnă că aveți prea puține. În ultimii doi ani, oamenii au primit mai multe șosete ca niciodată. Derivând din traiectoria actuală, se așteaptă ca piața șosetelor să atingă $11,6 miliarde la nivel global până în 2023. Creșterea explozivă a fost alimentată în principal de șosetele personalizate.

Atât familiile, cât și întreprinderile optează pentru șosete personalizate în locul șosetelor obișnuite din diverse motive. Pentru a vă oferi o mai bună înțelegere a motivelor pentru care șosetele personalizate sunt atât de populare și de ce trebuie să le obțineți - articolul va explora subiectul din perspectiva familiei și din perspectiva afacerilor. Deci, de ce șosete personalizate? există 3 motive importante.

Perspectiva familiei

De ce șosete personalizate pentru familia care poartă șosete de iarnă
familia poartă șosete de iarnă

O opțiune ideală de cadou

Ați vrut vreodată să faceți un cadou unui membru al familiei sau unei persoane dragi și ați fost indecis cu privire la ceea ce ar aprecia? Probabil că nu v-ați gândit niciodată la șosete. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când vine vorba de un cadou pentru cineva la care ține, întotdeauna se gândește prea mult. Poate că vrei să le faci cadou un Rolex sau o geantă Luis Vuitton pe care nu ți-o poți permite și pe care s-ar putea să nu o poarte niciodată. Dar, în viață, lucrurile simple sunt cele care contează cel mai mult. Atunci când căutați un cadou de Ziua Tatălui, de ziua de naștere, de Ziua Mamei, de Ziua Îndrăgostiților sau de Crăciun, nu puteți da greș cu un cadou de șosete personalizate.

Simbol al unității familiei

Probabil că ieșiți în mod regulat cu familia la picnicuri, evenimente sportive și alte activități distractive. Nu este surprinzător faptul că fiecare poartă ceea ce îi place, deoarece, dacă aveți alte articole vestimentare de familie, nu toată lumea ar vrea să le poarte în public. Contrele dintre membrii familiei care poartă ținute de familie atunci când ies în oraș au ca rezultat, de obicei, fricțiuni care dăunează unității acesteia.

Dacă vă decideți să obțineți șosete personalizate pentru familia dumneavoastră, puteți evita acest lucru. Șosetele sunt super-versatile, în sensul că se pot adapta tuturor dorințelor de modă fără a fi indiscrete. Atunci când ieșiți să vă distrați în familie cu șosete personalizate, veți fi familia pe care toată lumea o admiră.

Perspectiva de afaceri

șosete pentru afaceri
șosete pentru afaceri

Brandul dumneavoastră se va evidenția.

Trăim într-o lume în care marfa de marcă este alcătuită în principal din tricouri, umbrele, șepci și aproape deloc șosete. Dacă oferiți șosete personalizate ca și brandul dvs. marfă, veți ieși în evidență față de toate celelalte mărci de pe piață. De obicei, clienții tind să prefere să fie asociați cu mărcile care ies în evidență în locul celor care se încadrează. Oamenii vor observa rapid că modul unic de a face lucrurile al companiei dvs. este unic și vor veni în masă la dvs. pentru a obține o parte din această unicitate.

Instrument de marketing excelent

Cei mai mulți oameni sunt destul de conservatori când vine vorba de proclamarea opiniilor lor în fața publicului. Prin urmare, majoritatea companiilor care își oferă marfa în alte variante, cum ar fi tricourile, nu reușesc să le facă să fie purtate decât de aproximativ jumătate dintre beneficiari. Pe de altă parte, șosetele sunt mai subtile, dar ușor de observat. Vă puteți aștepta ca clienții dvs. să poarte mai ușor șosetele cu marca dvs. în public decât o fac cu alte tipuri de marfă.

Personalizare fără efort

Nu este un secret că oamenii au tipuri diferite de corp. Ceea ce poate fi XXL pentru o persoană poate fi M sau S pentru o altă persoană și viceversa. Dacă produceți alte tipuri de mărfuri, va trebui să faceți personalizări nesfârșite pentru diferitele tipuri de corpuri, dacă nu doriți să lăsați o parte din clienți pe dinafară.

Acest lucru poate face ca costul personalizării să fie mai mare decât beneficiile așteptate; astfel, întregul efort devine o întreprindere cu sumă nulă. Pe de altă parte, dacă există doar trei mărimi de șosete, fiecare adult de pe planetă se va potrivi probabil. Această personalizare fără efort înseamnă că veți putea satisface cu ușurință ținuta clienților.

Producția la cerere

Șosetele sunt mult mai ușor de realizat decât alte tipuri de mărfuri. Acest lucru înseamnă că vă puteți baza pe producția la cerere pentru a satisface nevoile clienților dumneavoastră. Ca urmare, puteți reduce semnificativ costurile inițiale, spre deosebire de alte opțiuni de mărfuri. În plus, vă veți putea bucura de un timp de execuție mai rapid. Acest lucru vă va permite să vă completați stocurile de șosete personalizate în funcție de evoluția cererii. Ca urmare, afacerea dvs. va putea profita la maximum de evoluția tendințelor pieței.

Șosetele sunt atemporale

Tendințele modei vin și pleacă, dar șosetele au rămas la fel de zeci de ani. Lumea de astăzi este dependentă de fast fashion. Acest lucru înseamnă că, dacă mergeți cu alte tipuri de mărfuri, trebuie să le țineți la curent cu ultimele tendințe ale modei, altfel foarte puțini oameni le vor purta. Dimpotrivă, șosetele care se poartă relevante acum 10 ani sunt relevante și astăzi, deoarece nimic nu s-a schimbat la șosete în această perioadă. Dacă sunteți în căutarea unui marketing de marcă care nu se demodează niciodată până când nu se uzează, șosetele personalizate sunt calea de urmat.

Stocare mai ușoară a inventarului

Atunci când vă gândiți la costurile de producție a mărfurilor pentru compania dumneavoastră, trebuie să luați în considerare și costurile generale care decurg din transportul și depozitarea acestora. Majoritatea celorlalte tipuri de mărfuri, cum ar fi cagule și tricouri, ocupă un spațiu semnificativ. Acest lucru înseamnă că și costurile generale de transport și depozitare vor fi ridicate. În schimb, șosetele sunt mai ușor de manevrat, ceea ce înseamnă că vă va fi mai ușor să vă gestionați și să vă depozitați inventarul.

Perspectiva echipei

Sunteți antrenor sau membru al echipei unui anumit club sportiv? Ați avut echipa s-a gândit vreodată să aibă șosete personalizate? Echipele sportive se aseamănă mai mult cu familia pe care o alegi. Așadar, beneficiile de a avea șosete personalizate pentru familia ta se traduc și aici. Doar că există mai mult în afară de a marca ocazii deosebite și de a fi cadouri excelente. Iată de ce;

Un mare motivator

Tricourile personalizate ale echipelor sunt o apariție obișnuită. În calitate de manager, antrenor sau căpitan de echipă, venirea cu șosete personalizate poate fi un motivator excelent pentru membrii echipei dumneavoastră. Succesul în orice sport se bazează pe munca în echipă. Dacă toți jucătorii dvs. vor avea șosete personalizate cu zorzoane, aceștia vor intra pe teren cu mai multă încredere decât adversarii. Acest lucru înseamnă că este posibil ca ei să aibă performanțe mult mai bune decât echipa adversă și să câștige mai mult.

Linia de jos

It’s time to think outside the box – make customized socks your MO as a business and stand out from your competition. As an individual, you can gift your family and friends personalized and expect them to make a meaningful impact. Welcome to the customized socks revolution.

Lasă un comentariu