Gratuit Asigurați-vă designul șosete Doar nevoie de un logo

Pași simpli pentru a face un design de șosete cu logo-ul, marca, modelul tău.

oksox șosete personalizate arată fotografie

Proiectat de mockup

Descărcați machete profesionale de design de către dvs.

Pentru asistență gratuită pentru proiectare

Designerii noștri vă ajută să creați șosete gratuit.

Utilizați instrumente de proiectare online

Proiectați-vă șosetele prin intermediul modelului nostru de design.

Instrumente online

Design Șosete bazate pe marca, logo-ul, numele companiei dvs.

We design through your brand and logo industry, and that fits your company’s image. The designer always tries his best to realize any of your design ideas, and you just need to contactați-ne.

Cunoașteți clientul

Trebuie să cunoaștem pur și simplu marca clientului, compania, de obicei furnizată de client sau să căutăm pe internet.

Potriviți culorile

Match the color of the yarn material suitable for the customer, usually, the color comes from the customer’s logo or brochure.

Design revizuit

Nu sunteți mulțumit de design? OKSOX poate revizui fără limită și vă poate oferi sugestii utile bazate pe experiență.

Inspirați-vă din cazurile noastre de design

Aceste modele unice de șosete provin de la designerii noștri. Aceste cazuri de design suportă adăugarea logo-ului dvs. și modificarea acestuia în funcție de oricare dintre cerințele dvs.
Puteți adăuga un logo, puteți schimba culorile, puteți adăuga un model suplimentar. Aceste șosete vor fi tricotate cu fire de bumbac. Începeți cu ușurință de la unul dintre modele, fără a avea experiență în personalizarea șosetelor!

Șosete de prezentare a designului de șosete
oksox șosete personalizate arată fotografie

Utilizați șablonul șosete / machetă pentru a proiecta șosete

Cel mai bun mod pentru profesioniști este de a utiliza șablonul nostru de design de șosete pentru a începe rapid proiectarea șosetelor.

a face șosete personalizate eșantion atelier de lucru
face șosete eșantion atelier de lucru

Utilizați mockup pentru a vă proiecta șosetele

Our designers have specially made quick-start socks design templates/mockups, and you can use “Adobe Illustrator” and “Adobe Photoshop” to quickly design socks. Also, these templates can be well connected with our factory to speed up the speed of socks customization. Download our complete socks design template/mockup package.

Începeți să proiectați șosete rapid
Profesioniștii pot folosi șabloane pentru a accelera proiectarea șosetelor și pentru a previzualiza efectul de proiectare a șosetelor. Oferim în continuare asistență pentru proiectarea șosetelor.

Permiteți-ne să realizăm mai repede eșantioane
Aceste șabloane sunt complet conectate cu procesul de producție din fabrica noastră și nu trebuie să fie convertite.

Începeți rapid să vă personalizați șosetele

Utilizați instrumentul de proiectare online pentru șosete

Software gratuit de design de șosete online pe care oricine poate folosi, ușor de a începe să faci propriul design de șosete.

șosete online design instrument

1. Alegeți tipul de șosete

Alegeți stilul și lungimea ciorapului

Începeți proiectarea șosetelor prin alegerea tipului. Alegeți din diferite lungimi, cum ar fi fără vizibilitate, de gleznă, de echipaj și de vițel. Sau suport funcțional pentru arcadă, plasă, cu nervuri etc. Sau șosete pentru diferite ocazii, festivaluri, afaceri, sloganuri de campanie.
Acestea sunt șosetele noastre preferate, iar mai multe modele sunt actualizate în permanență. Dacă aveți nevoie de inspirație, consultați caseta noastră de design de șosete personalizate.

2. Alegeți un model de model de design

Veți găsi diferite tipuri de șabloane de design de șosete, îl facem mai ușor de utilizat, pe baza modelelor puteți adăuga orice model! Încă aveți probleme? Echipa noastră de design vă poate ajuta să finalizați orice design de șosete îndrăznețe. În multe cazuri, avem nevoie doar de un logo, obțineți ajutor acum.

Alegeți șablonul gratuit pentru șosete

3. Modificați culoarea designului

schimba șosete de design culori de design

Alegeți culoarea care vă place din listă și există peste 100 de culori de fire din care puteți alege. Aceste fire sunt fabricate din materiale din bumbac natural de înaltă calitate. Toate culorile pot fi vizualizate în lista noastră de culori, dacă nu găsiți ceea ce aveți nevoie, spuneți-ne, culorile proprii pot fi în continuare personalizate pentru a se potrivi.

4. Adăugați logo-ul sau orice model

Adăugați logo-ul dvs. sau imagini suplimentare, apoi beți o cafea și lăsați-ne pe noi să facem restul. Puteți încerca să plasați logo-ul în orice poziție (cu excepția vârfului și a călcâiului), dați frâu liber creativității dumneavoastră, pentru că vom face tot posibilul să vă ajutăm să o realizați. Dacă software-ul de proiectare vă limitează, puteți totuși să furnizați nevoi specifice. Vom face o machetă virtuală și poate fi țesută.
Vom proiecta orice șosete cu atenție și sperăm că clienții vor fi mulțumiți, astfel încât să puteți Revizuirea nelimitată.

Adăugați logo-ul și imaginea șosetelor dvs.

Personalizați-vă șosetele de marcă cu aceste opțiuni