Șosete Design Mockup & Șosete personalizate instrumente de șosete Free Download

Sock Design Mockup

Sock design mockup de design

Această machetă de șosete pentru designeri profesioniști, utilizați software-ul de proiectare pentru a proiecta rapid șosete, include mai multe dimensiuni de șosete utilizate în mod obișnuit, AI (Adobe Illustrator)/PS (Adobe PhotoShop) machetă.

Real Sock Design Mockup

Real Sock Design Mockup

This socks mockup template is taken from white socks photo, use design software design looks real socks, Can preview the design just like real socks, support AI(Adobe Illustrator)/PS(Adobe PhotoShop).

Șosete Pachet Mockup

Șosete Pachet Mockup

Designerii folosesc această machetă pentru a rapid design șosete etichetă pachet etichetă, două machete de etichete de stil comun, un șablon de design de carton, șablon de machetă AI (Adobe Illustrator)/PS (Adobe PsotoShop).

mână trage șablon șosete șablon

mână trage șablon șosete șablon

Pentru persoanele care nu au o bază de design, acest Mockup vă poate ajuta. desen rapid de șosete de desen rapid, inclusiv șabloane de design pentru șosete de lungime obișnuită. "jpg" format, puteți descărca și imprima.

Mână trage șablon pachet de desen

Mână trage șablon pachet de desen

Acest șablon vă permite să începeți rapid proiectarea etichetelor pentru șosete pe hârtie, Include două șabloane comune de etichete pentru șosete și un șablon desenat de mână pentru o cutie de carton. descărcați, imprimați și începeți.

șosete personalizate de design pentru logo-ul

Cele mai recente modele de șosete adaugă gratuit logo-ul

Designerii noștri vor actualiza gratuit modelele de șosete, iar clienții noștri pot modifica sau adăuga propriile lor mărci pe baza acestor modele.

Vezi modelele noastre

Aveți nevoie de mai mult design șosete ajutor?

Designerii noștri vă pot realiza machete gratuite, chiar și doar pentru logo-ul dumneavoastră. Sau puteți încerca instrumentul nostru de proiectare online.