Șosete etichetă / cutie / pachet Ghid de machetă pentru șosete

Vă rugăm să descărcați fișierul șablon înainte de a începe Ghidul de machetare a etichetei de șosete/cartonului/ambalajului.

Șosetele finalizate trebuie să fie împachetate. Pentru a evita pierderea de timp, am conceput un șablon general de ambalare a șosetelor pentru clienți, inclusiv etichete, pungi de plastic și cutii de carton. Vă puteți proiecta rapid propriul ambalaj pe baza șablonului. Nu este cazul să vă grăbiți să realizați designul de ambalaj, deoarece trebuie să îl folosim doar după ce șosetele sunt produse. În cazul în care clienții nu au cerințe speciale pentru ambalaj, vom folosi ambalaje în mod implicit și vom comunica cu ei despre planurile exacte de ambalare.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă personaliza șosetele preferate, vă rugăm să citiți Ghid pentru șosete personalizate.

Acest șablon este doar unul general pentru majoritatea șosetelor. Dacă aveți nevoie de un ambalaj special, vă rugăm să contactați-ne pentru a vă ajuta.

Vă rugăm să pregătiți următoarele elemente înainte de a începe:

  • Descărcați șablonul de proiectare a ambalajelor pentru șosete (în partea de sus a acestei pagini)
  • Asigurați-vă că AI este instalat în computerul dumneavoastră și că știți cum să le folosiți.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie de rețea pentru a căuta numărul de culoare.
  • Gândire și răbdare

Începeți când totul este gata

1.Selectați pachetul de care aveți nevoie

Selectați ceea ce aveți nevoie dintre cele patru tipuri de ambalaje pe care vi le-am pus la dispoziție, de obicei, vor fi selectate ambalaje cu etichete și ambalaje din carton sau pungi de plastic și ambalaje din carton.alegeți-vă șablonul de ambalaj pentru șosete

alegeți-vă șablonul de ambalaj pentru șosete

2.Modifică designul grafic

Pentru designul etichetei, veți găsi în dosar două fișiere "Flat Design" și "Design Preview". Flat Design se prezintă astfel:șosete etichetă design plat

șosete etichetă design plat

Am marcat în mod clar diferitele părți și puteți începe să proiectați în funcție de aceste marcaje.

Pentru pungi și cutii de carton, există un singur fișier numit "Flat Design". Designul pungii este ușor de înțeles, care are doar două unghiuri: față și spate. În ceea ce privește designul cartonului, în prezent nu poate fi făcut să fie o previzualizare perfectă în diferite unghiuri, iar noi îl vom actualiza dacă vom găsi o soluție în viitor.

sac de ciorapi de design plat
sac de ciorapi de design plat
design plat de carton
design plat de carton

3.Efecte de previzualizare (pentru pachetul de etichete)

Pentru proiectarea etichetei, puteți salva mai întâi "Design plat", apoi puteți vizualiza fișierul "Design Preview" corespunzător pentru a vedea previzualizarea pachetului în diferite unghiuri, așa cum se arată mai jos.sock label Efecte de previzualizare

sock label Efecte de previzualizare

În previzualizare puteți vedea partea din față și cea din spate a pachetului de etichete. Dacă continuați să vă ajustați designul, atunci previzualizarea va fi actualizată și va arăta noul design (dar uneori poate exista o întârziere în actualizare, dacă se întâmplă acest lucru, redeschideți fișierul "Design Preview" sau așteptați un moment).

Câteva sfaturi de reținut:

  • Culoare: Dacă folosiți culori Pantone sau alte cartele de culori, vă rugăm să indicați numărul de culoare și cartea de culori exactă.
  • Număr: Dacă aveți mai multe modele de pachete, vă rugăm să le distingeți prin număr.
  • Exportați pdf: "Design Preview" conține toate detaliile, așa că încercați să ni-l trimiteți în versiune pdf, pentru a-l putea modifica.

De asemenea, punem la dispoziție câteva modele de ambalaj ca referință, care pot fi găsite aici.

Deși aceste șabloane sunt suficiente pentru majoritatea oamenilor, un designer profesionist este totuși necesar dacă aveți nevoie de un design mai bun. Acest șablon este doar unul simplu, îl puteți modifica în orice mod doriți și puteți, de asemenea, să folosiți propriul șablon de design, dar trebuie să vă exprimați clar cerințele.

Dacă aveți întrebări despre șosete/designul ambalajelor, vă rugăm să contactați-ne.

Lasă un comentariu