8 tipuri diferite de șosete - Indicații despre cum să le porți

Before you brush off that using socks is no brain surgery and selecting them is not such a huge offer, listen up– their type, length, and material matters– a lot! Aesthetically, they require to be on point, and otherwise too. If you do not handle them properly, you may wind up with calluses or intensify the existing ones, cracks, and foul-smelling feet (ugh… such a turn-off!).

And, needless to state, you will end up being individuals repellent. You might do it unknowingly. However, that’s next to’s the point. Simple information like these make a world of distinction, so let’s leave no stone unturned.

Because we are at it, we’ll dig much deeper, one scroll at a time. Let’s go!

8 tipuri diferite de șosete cu nume

Now, let’s learn about the different types and how/when to utilize them.

  1. Lungime gleznă șosete
  2. Șosete de lungime sfert
  3. Șosete de lungime Crew
  4. 4.Mid-Calf Lungime șosete
  5. Calf Lungime șosete
  6. Genunchi lungime șosete
  7. Șosete înalte până la coapsă
  8. Căptușeli Slip-On

 

1.Ankle Lungime șosete

șosete de gleznă
șosete de gleznă

Dacă vă întrebați ce să folosiți cu pantofii dvs. joși, cum ar fi mocasinii, pantofii casual sau pur și simplu ceva pentru a vă asigura picioarele, acestea sunt perfecte. După cum îi spune și numele, șosetele cu lungime până la glezne acoperă picioarele pur și simplu până la glezne și sunt cele mai bune pentru toate evenimentele tale casual. De asemenea, acestea arată avansat și elegant.

– Perfect With– Low and informal cut shoes for sports, running, fitness center, and so on

– Meant For– Both males and females.

2. șosete de lungime sfert

șosete scurte de echipaj/ sfert
șosete scurte de echipaj/ sfert

O șosetă de un sfert de lungime este puțin deasupra gleznelor și acoperă vițeii. Acestea vă oferă o protecție excelentă și vă protejează partea din spate a picioarelor de bășici și de mușcăturile de pantofi.

– Perfect With– Informal shoes– primarily for men for both official and casual functions. Ladies can wear them with their running shoes.

– Meant For– Males and female, depending upon their requirement.

3.Crew Lungime șosete

șosete de echipaj
șosete de echipaj

Șosetele de lungime Crew sunt folosite în sezoanele de iarnă și pentru exerciții în aer liber, cum ar fi drumeții, alergare și așa mai departe. Aceștia au o lungime de aproximativ 15 până la 15-20 cm, așa că, în funcție de lungimea picioarelor, pot ajunge până la mușchii gambei. Acestea oferă o apărare și o acoperire excepțională.

– Perfect With– Casual or running shoes– for casual purposes and physical activities. In the house during winters.

– Meant For– Men and women, depending upon their requirement.

4.Mid-Calf Lungime șosete

Șosete cu lungime medie de jumătatea gambei
Șosete cu lungime medie de jumătatea gambei

Șosetele de lungime medie ajung până la mușchii gambei, dar nu îi acoperă complet, ca cele de lungimea gambei. În mod normal, acestea au fost disponibile în produse din lână pentru a vă menține picioarele calde în timpul iernii, în special pentru persoanele care sunt implicate în activități fizice. Acestea, de asemenea, pot fi găsite în plasă și țesătură transparentă pentru doamne.

– Perfect With– Running or casual shoes. Perfect for exercises and informal purposes. In your home throughout winters.

– Meant For– Males and female.

5.Calf Lungime șosete

șosete peste gambă
șosete peste gambă

Șosetele de lungime de vițel acoperă mușchii vițelului și un pic mai jos de genunchi. De obicei, sportivii și atleții le poartă din cauza protecției pe care o oferă.

– Perfect With– Running or sports shoes. Perfect for exercises and high strength outside exercises.

– Meant For– Primarily for males.

6.Knee Lungime șosete

lungime șosete - genunchi
socks length – knee

Șosetele până la genunchi sunt folosite de femei, de obicei sub cizme, în timpul iernii. Ele servesc drept pernă și includ un strat suplimentar pentru a menține picioarele calde. Acestea sunt utilizate temeinic în industria aeronautică și în industria hotelieră, ca parte a uniformelor.

– Perfect With– Run sneakers or long boots. Great for sports and winter boots. You can likewise use them in your home throughout harsh winter seasons.

– Meant For– Males and female.

7.Șosete înalte pentru coapse

lungime șosete - Până la coapse
socks length – Thigh-high

Acestea depășesc genunchii. O idee excelentă pentru femei este să le combine cu fuste. Dacă dorești să adaugi un pic de funk ținutei tale, ai putea, de asemenea, să încerci șosetele imprimate. Șosete înalte până la coapse tot ce știm bărbați și femei scoțiene care le folosesc cu fustele până la genunchi, acesta ar putea fi primul tău gând.

– Perfect With– Running or sports shoes and boots.

– Meant For– Both females and males.

8.Slip-On Paddings

Alunecare pe căptușeli
Căptușeli Slip-On

Slip-on sunt subțiri și formează un strat de protecție care este cel mai bun pentru mocasini cu talie joasă, balerini sau pantofi. Pentru că a nu purta șosete nu este o opțiune (da, picioarele tale vor mirosi), cojile slip-on sunt soluția ta.

– Perfect With– Low cut loafers, shoes, and ballerina shoes.

– Meant For– Both males and females.

Șosetele sunt pur și simplu la fel de esențiale ca orice altă parte a ținutei. Amintiți-vă acest lucru și vă va face fericiți.

 

Răspundeți la câteva întrebări

Am un costum albastru, ce culoare de șosete se potrivesc?

Șosetele se potrivesc cu pantalonii, făcând o formă de model potrivită fără a se rupe, aceasta este cea mai ușoară cale. Dacă vrei să alegi pentru ceva cool, atunci, prin toate metodele, încearcă culori neon, șosete cu legendă sau orice altceva care pare plăcut.

Când port un costum gri cu șosete de ce culoare?

Tocmai am vorbit despre potrivirea șosetelor cu pantalonii, aceasta fiind metoda de bază. Dacă doriți să faceți acest lucru, răspunsul este să alegeți o șosetă gri, însă, ați putea face și cu culori închise, cum ar fi negru sau albastru marin. Sau, mutați total echipamentul și urmați tendințele strălucitoare și vibrante ale șosetelor. Pentru un aspect ușor casual, ai putea să te duci cu totul afară și să te distrezi.

Ce tipuri de șosete să folosiți cu mocasini?

Pentru că mocasinii sunt decupați, se potrivesc cu pantofii cu amortizare slip-on. Orice altceva poate părea stingher și ciudat.

Când port cizme, ce tip de șosete se potrivesc?

Pentru cizmele lungi de iarnă, orice șosete de la gleznă până la șosete de genunchi sunt potrivite, în funcție de lungimea cizmelor. Pentru cizmele lungi până la gleznă, alegeți șosete până la gleznă, de tip crew cut sau de lungime sfert. Pentru cizmele mai lungi, puteți opta pentru șosete care vă oferă mai multă acoperire.

 

Altele Mai multe:

Basics of custom socks – socks length

6 tipuri de șosete (și când să le porți) + lungimi de șosete explicate

15 tipuri diferite de șosete pentru femei (imagini și diagramă)

Lasă un comentariu