Șosete personalizate Baseball Stirrup Stirrup Cu logo-ul sau numele echipei dvs.

Nu există o cantitate minimă de comandă!

Adăugați logo, dungi, numele echipei, numere

Suport pentru arcadă, tehnologie cu plasă respirabilă

Etichetă personalizată și ambalaj disponibil

Șosete durabile cu nailon și elastic

Personalizabil pentru orice dimensiune

Fabricat direct la preț de chape, livrat în întreaga lume.

face personalizat fabrica de ciorapi de baseball personalizat

De ce ai nevoie de personalizat face șosete de baseball? Baseballul este unul dintre cele mai tari jocuri sportive, există mulți factori care influențează victoria, unul dintre aceștia fiind șosetele de pe picioare. Șosete cu logo pentru a face echipa sau clubul să iasă în evidență. Dacă vă ocupați doar de afaceri, există o mare oportunitate de afaceri în acest sport popular. Putem face șosete de baseball cu șireturi, șosete de baseball cu dungi, șosete de baseball de elită, și orice mărime, pentru bărbat, femeie, copil.

3 pași simpli pentru a personaliza șosete de baseball

Design șosete de baseball și de a face mostre

Proiectați-vă șosetele sau lăsați-i pe designerii noștri să vă ajute; oferim machete gratuite pentru a accelera procesul de proiectare. Designul este important, vă vom confirma detaliile.

Șosete de producție în vrac

Fabrica noastră de șosete produce șosete în funcție de cantitatea de care aveți nevoie și, în același timp, efectuează un control complet al calității în timpul producției.

Expediere către țara sau compania dumneavoastră

Avem nevoie de adresa dvs. detaliată și putem expedia în întreaga lume la prețuri reduse. Clienții pot, de asemenea, să își specifice propria companie de transport.

Ce stil de șosete de baseball stirrup poate fi personalizat?

Baseball personalizat șosete cu logo, marca, URL-ul site-ului web oriunde.

Personalizați culorile de care aveți nevoie.

Adăugați desenele, dungile, logo-urile, modelele dvs.

Șosete de baseball cu șosete de tip stirrup și stil generic.

Lungimea șosetelor.

Diferite dimensiuni de șosete pot fi personalizate pentru copii, femei și bărbați. Sau orice altă dimensiune de care aveți nevoie.

Yarn use polypropylene, nylon, elastic, and Lycra spandex. Can’t use cotton to make sports socks.

Noi producem numai șosete sportive de baseball tricotate, nu vom folosi tehnologia de imprimare prin sublimare, deoarece modelul imprimat va fi spălat.

Mai mult decât atât, suntem siguri că putem produce orice șosete de baseball solicitate în mod convențional, trebuie doar să ne spuneți despre ideea dumneavoastră.

șosete de baseball opțiune personalizată

Șosete de baseball cerință de cantitate

În general, un minim de 300 de perechi de șosete de baseball șosete cu șireturi personalizate. Dacă aveți mai multe modele și dimensiuni, putem aranja comanda în funcție de situația reală. Nu este sigur, atunci când avem suficient timp, putem produce în continuare un număr mai mic de șosete. Contactați-ne acum, programați-vă comanda la fabrica noastră.

Personalizat de baseball șosete de transport maritim

Putem trimite șosete în întreaga lume, și să coopereze cu companii de transport maritim de renume mondial / companii de expresie, și au mai multe reduceri de transport maritim.

Pentru comenzi mici: Mai puțin de 5000 de perechi. De obicei, trimitem expres pe calea aerului, folosim DHL, FedEx, TNT, UPS, ARAMEX... După trimiterea ciorapilor, veți primi un e-mail pentru numărul de urmărire a comenzii, astfel încât să știți întotdeauna unde sunt șosetele.

Comenzi mari: Mai mult de 5000 de perechi sau container. Pe mare, cele mai apropiate porturi ale noastre sunt Ningbo Port și Shanghai Port.

Dacă aveți o comandă urgentă, putem ajusta programul fabricii pentru dumneavoastră. Nu există niciun cost suplimentar, trebuie doar să ne anunțați data exactă de livrare.

De ce să personalizați șosete de baseball cu logo / brand?

Lăsați oamenii să-și amintească echipa și clubul de baseball

Mănuși de baseball, căști, uniforme, toate acestea sunt personalizate pentru logo-ul clubului tău, așa că încă mai porți șosete de baseball obișnuite? Șosetele de baseball personalizate cu modele speciale de logo fac ca echipa să arate mai integrată. Loviți mingea, furați baza, prindeți mingea, mișcați-vă, șoseta se va mișca odată cu piciorul, iar sub genunchi este spațiul pentru șosete! Acum faceți baseball-ul unic și arătați mândria echipei.

Bună idee de afaceri

Nu există nicio îndoială că baseball sport sunt unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Fiecare școală gimnazială și universitate va avea un club de baseball. În fiecare an, în întreaga lume au loc meciuri de baseball, iar mulți oameni sunt înnebuniți după acest sport. Nu ai cum să știi câți oameni sunt implicați în acest sport și câți oameni aleargă pe terenul de baseball în fiecare zi.

Trebuie să știți, vindeți șosete de baseball și personalizați logo-ul magazinului companiei dvs. Acest sport nu va fi depășit, iar șosetele de baseball sunt consumate în fiecare zi, iar oamenii trebuie să le schimbe frecvent.

Extindeți-vă brandul

Dacă aveți o companie de produse sportive sau un magazin care vinde echipament sportiv și îmbrăcăminte, este timpul să adăugați șosete de baseball la magazinul dumneavoastră.

Cel mai bun cadou special

Principala dvs. activitate este munca derivativă în domeniul sportului. Puteți încerca să vă personalizați șosetele de baseball cu logo-ul propriu și să le oferiți jucătorilor și echipelor de baseball. Când aceștia vor purta șosetele dvs., marca dvs. va fi cunoscută.

Material pentru șosete de baseball

Șosetele de sport sunt fabricate din polipropilenă, nailon, elastic și Lycra spandex, iar șosetele pentru șolduri nu fac excepție. Jucătorii de baseball se mișcă și aleargă adesea violent, ceea ce înseamnă că șosetele se freacă de pantofi și se deteriorează ușor, astfel încât sunt necesare materiale mai durabile.

Care este timpul de producție al șosetelor noastre personalizate de baseball?

Cele mai multe comenzi pot fi finalizate în 5-15 zile

Care sunt minimele pentru comanda mea de șosete de baseball personalizate?

Minim 300 de perechi de șosete de baseball cu dungi personalizate.