Waarom hebt u aangepaste sokken nodig?

Waarom sokken op maat? Denk eerst na, hoeveel paar sokken heeft u? Als u een aantal kunt aanwijzen, dan heeft u er te weinig. De laatste paar jaar hebben mensen meer sokken dan ooit tevoren. Afgaande op het huidige tempo, zal de sokkenmarkt naar verwachting in 2023 wereldwijd $11,6 miljard bedragen. De exploderende groei is voornamelijk aangewakkerd door op maat gemaakte sokken.

Zowel families als bedrijven kiezen om verschillende redenen voor op maat gemaakte sokken in plaats van gewone sokken. Om u een beter begrip te geven waarom gepersonaliseerde sokken zo populair zijn en waarom u ze moet aanschaffen - zal dit artikel het onderwerp vanuit een familie- en een bedrijfsperspectief belichten. Dus waarom aangepaste sokken? Er zijn 3 belangrijke redenen.

Het perspectief van het gezin

Waarom aangepaste sokken voor familie dragen winter sokken
familie met wintersokken

Een ideaal geschenk

Hebt u ooit een familielid of geliefde een cadeau willen geven en twijfelde u over wat zij op prijs zouden stellen? Waarschijnlijk zijn sokken nooit in uw gedachten opgekomen. Dit komt omdat wanneer het aankomt op een cadeau voor iemand waar ze om geven, ze altijd overdenken. Misschien wilt u hen een Rolex of een Luis Vuitton tas cadeau doen die u zich niet kunt veroorloven, en die zij misschien nooit zullen dragen. Maar in het leven zijn het de eenvoudige dingen die het belangrijkst zijn. Wanneer u op zoek bent naar een cadeau voor Vaderdag, verjaardag, Moederdag, Valentijn of Kerstmis, dan kunt u niet fout gaan met een cadeau van gepersonaliseerde sokken.

Symbool van de eenheid van het gezin

U gaat waarschijnlijk regelmatig met uw gezin uit voor picknicks, sportevenementen en andere leuke activiteiten. Het zal u niet verbazen dat iedereen draagt wat hij of zij leuk vindt, want als u andere familiekleding heeft, wil niet iedereen die in het openbaar dragen. Het heen en weer gepraat over het dragen van familiekleding tijdens het uitgaan, leidt meestal tot wrijving die de eenheid schaadt.

Als u besluit gepersonaliseerde sokken voor uw gezin te kopen, kunt u dit vermijden. Sokken zijn superveelzijdig in die zin dat ze aan alle modewensen kunnen voldoen zonder opdringerig te zijn. Wanneer u als familie plezier maakt met op maat gemaakte sokken, zult u de familie zijn waar iedereen naar opkijkt.

Het bedrijfsperspectief

sokken voor bedrijven
sokken voor bedrijven

Uw merk mag opvallen.

Wij leven in een wereld waar merk merchandise voornamelijk bestaat uit t-shirts, paraplu's, petten, en bijna geen sokken. Als u aanbiedt aangepaste sokken als uw merk merchandise, kunt u zich onderscheiden van alle andere merken op de markt. Klanten hebben meestal de neiging om liever geassocieerd te worden met merken die opvallen dan met merken die erbij horen. Mensen zullen snel merken dat uw bedrijf een unieke manier van doen heeft, en ze zullen massaal naar u toe komen om een stukje van die uniciteit te krijgen.

Uitstekend marketinginstrument

De meeste mensen zijn vrij conservatief als het gaat om het verkondigen van hun mening aan het publiek. Als gevolg hiervan, krijgen de meeste bedrijven die hun merchandise in andere opties aanbieden zoals t-shirts slechts ongeveer de helft van de ontvangers die ze dragen. Sokken daarentegen zijn subtieler, maar vallen gemakkelijk op. U kunt verwachten dat uw klanten uw merksokken gemakkelijker in het openbaar zullen dragen dan met andere soorten merchandise.

Moeiteloze personalisatie

Het is geen geheim dat mensen verschillende lichaamstypes hebben. Wat voor de één XXL is, kan voor de ander M of S zijn en omgekeerd. Als u andere soorten koopwaar maakt, zult u eindeloze personaliseringen moeten maken voor de verschillende lichaamstypes, tenzij u een deel van uw klanten wilt uitsluiten.

Hierdoor kunnen de kosten van de aanpassing opwegen tegen de verwachte voordelen; zo wordt de hele onderneming een nul-som onderneming. Aan de andere kant, met slechts drie sokmaten zal waarschijnlijk elke volwassene op de planeet passen. Dit moeiteloze maatwerk betekent dat u gemakkelijk aan de eisen van uw klanten kunt voldoen.

Productie op aanvraag

Sokken zijn veel gemakkelijker te maken dan andere soorten koopwaar. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op on-demand productie om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Als gevolg daarvan kunt u uw aanloopkosten aanzienlijk verlagen, in tegenstelling tot andere merchandise-opties. Bovendien zult u kunnen genieten van een snellere doorlooptijd. Dit stelt u in staat om uw voorraad gepersonaliseerde sokken aan te passen aan de veranderende vraag. Als gevolg hiervan zal uw bedrijf in staat zijn om het beste te halen uit de evoluerende markttrends.

Sokken zijn tijdloos

Modetrends komen en gaan, maar sokken zijn al decennia lang hetzelfde gebleven. De wereld van vandaag is verslaafd aan snelle mode. Dit betekent dat als u met andere soorten merchandise in zee gaat, u ze up-to-date moet houden met de laatste modetrends, anders zullen maar weinig mensen ze dragen. Daarentegen zijn sokken die 10 jaar geleden relevant waren vandaag de dag nog steeds relevant omdat er in die periode niets aan sokken is veranderd. Als u op zoek bent naar merkmarketing die nooit uit de mode raakt totdat het slijt, dan zijn op maat gemaakte sokken de manier om te gaan.

Eenvoudiger opslag van inventaris

Wanneer u nadenkt over de kosten van het maken van merchandise voor uw bedrijf, moet u ook rekening houden met de overheadkosten die gepaard gaan met het vervoer en de opslag ervan. De meeste andere soorten merchandise zoals capuchons en t-shirts nemen veel ruimte in beslag. Dit betekent dat de overheadkosten voor transport en opslag ook hoog zullen zijn. Sokken daarentegen zijn gemakkelijker te hanteren, wat betekent dat het voor u gemakkelijker zal zijn om uw inventaris te beheren en op te slaan.

Het perspectief van het team

Bent u coach of teamlid van een bepaalde sportclub? Heeft uw heeft het team ooit overwogen om aangepaste sokken? Sportteams zijn meer als de familie die u kiest. Dus, de voordelen van het hebben van gepersonaliseerde sokken voor uw familie vertalen zich ook hier. Maar er is meer naast het markeren van grote gelegenheden en het zijn uitstekende geschenken. Hier is waarom;

Een grote motivator

Gepersonaliseerde teamtruien' zijn een veel geziene verschijning. Als teammanager, coach, of aanvoerder, kan het bedenken van aangepaste sokken een uitstekende motivator zijn voor uw teamleden. Succes in elke sport draait om teamwork. Als u al uw spelers gepersonaliseerde sokken laat dawnen, zullen ze met meer zelfvertrouwen het veld betreden dan de tegenstanders. Dit betekent dat ze waarschijnlijk veel beter zullen presteren dan de tegenpartij en meer zullen winnen.

Onderste regel

It’s time to think outside the box – make customized socks your MO as a business and stand out from your competition. As an individual, you can gift your family and friends personalized and expect them to make a meaningful impact. Welcome to the customized socks revolution.

Laat een reactie achter