Terugbetaling en retourbeleid

Overzicht

Ons terugbetalings- en retourbeleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Aangepaste producten en verpakking (tag/label) kunnen niet worden geretourneerd, maar voor beschadigde aangepaste sokken, kunnen we proportioneel terugbetalen.

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een e-mail van uw bestelling nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restitutie wordt verleend:

  • Producten met duidelijke gebruikssporen
  • Elk artikel dat niet in zijn oorspronkelijke staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan onze fout te wijten zijn.
  • Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Annulering van de bestelling

Alle bestellingen kunnen worden geannuleerd totdat ze zijn verzonden. Als uw bestelling betaald is en u wilt deze wijzigen of annuleren, moet u binnen 12 uur contact met ons opnemen. Zodra het verpakkings- en verzendingsproces is begonnen, kan de bestelling niet meer worden geannuleerd.

Restituties

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende restituties

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op [email protected].

Uitwisselingen

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op [email protected].

Retourzendingen

Om uw product te retourneren, geven wij een gedetailleerd retouradres in de e-mail.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voor uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Als u duurdere artikelen terugstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzenddienst te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Heb je hulp nodig?

Neem contact met ons op [email protected] voor vragen in verband met terugbetalingen en retourzendingen.