Sokken Label/Karton/Pakket Mockup Handleiding

Download het sjabloonbestand voordat u met de Sokken Label/Karton/Pakket Mockup Handleiding begint.

Voltooide sokken moeten worden verpakt. Om tijdverspilling te voorkomen, hebben wij een algemeen sokkenverpakkingssjabloon ontworpen voor klanten, inclusief label, plastic zakken en dozen. U kunt snel uw eigen verpakking ontwerpen op basis van het sjabloon. Het heeft geen haast om uw verpakkingsontwerp te maken, omdat wij het pas hoeven te gebruiken nadat de sokken geproduceerd zijn. Als klanten geen speciale vereisten hebben voor de verpakking, zullen wij de standaard verpakking gebruiken, en wij zullen met hen communiceren over de exacte verpakkingsplannen.

Als u hulp nodig heeft om uw favoriete sokken aan te passen, lees dan Aangepaste Sokken Gids.

Dit sjabloon is slechts een algemeen sjabloon voor de meeste sokken. Als u een speciale verpakking nodig heeft, gelieve contact met ons opnemen om je te helpen.

Gelieve de volgende zaken voor te bereiden alvorens te beginnen:

  • Download het ontwerpsjabloon van de sokkenverpakking (bovenaan deze pagina)
  • Zorg ervoor dat AI op uw computer is geïnstalleerd en dat u weet hoe u ze moet gebruiken
  • U kunt het netwerk ook nodig hebben om naar het kleurnummer te zoeken.
  • Denken en geduld

Begin als alles klaar is

1. Selecteer het pakket dat u nodig hebt

Kies wat u nodig hebt uit de vier verpakkingstypes die wij u ter beschikking stellen, meestal etiketverpakking en kartonverpakking, of plastic zakken en kartonverpakking zullen worden gekozen.kies uw sjabloon voor sokkenverpakking

kies uw sjabloon voor sokkenverpakking

2.Wijzig het grafisch ontwerp

Voor het labelontwerp vindt u twee bestanden "Flat Design" en "Design Preview" in de map. Flat Design ziet er als volgt uit:sok label plat ontwerp

sok label plat ontwerp

Wij hebben de verschillende onderdelen duidelijk gemarkeerd en u kunt beginnen te ontwerpen aan de hand van die markeringen.

Voor de tas en het karton is er slechts één bestand met de naam "Flat Design". Het ontwerp van de tas is gemakkelijk te begrijpen, en heeft slechts twee hoeken: voor en achter. Het ontwerp van het karton kan momenteel niet perfect worden weergegeven in verschillende hoeken, en we zullen het bijwerken als we in de toekomst een oplossing vinden.

sokzak plat ontwerp
sokzak plat ontwerp
doos plat ontwerp
doos plat ontwerp

3.Preview effecten (voor etikettenpakket)

Voor het ontwerpen van etiketten kunt u eerst het "Plat ontwerp" opslaan, en dan het bijbehorende "Ontwerpvoorbeeld" bestand bekijken om het voorbeeld van de verpakking in verschillende hoeken te zien, zoals hieronder getoond.sok label Preview effecten

sok label Preview effecten

In het voorbeeld ziet u de voor- en achterkant van de labelverpakking. Als je doorgaat met het aanpassen van je ontwerp, dan zal de voorvertoning worden bijgewerkt en je nieuwe ontwerp tonen, (maar soms kan er een vertraging optreden bij het bijwerken, als dat gebeurt, open je gewoon het "Ontwerp Voorvertoning" bestand opnieuw of wacht je even)

Enkele tips om op te merken:

  • Kleur: Indien u Pantone-kleur of andere kleurkaarten gebruikt, gelieve het kleurnummer en de exacte kleurkaart te vermelden.
  • Nummer: Als u meer verpakkingsontwerpen heeft, gelieve ze te onderscheiden door nummer.
  • Exporteer pdf: "Design Preview" bevat alle details, dus probeer het naar ons te sturen in pdf-versie, zodat wij het kunnen aanpassen.

Als referentie bieden wij ook enkele verpakkingssjablonen aan, die u kunt vinden hier.

Hoewel deze sjablonen voldoende zijn voor de meeste mensen, is een professionele ontwerper nog steeds nodig als u een beter ontwerp nodig heeft. Dit sjabloon is slechts een eenvoudig sjabloon, u kunt het wijzigen op elke manier die u wilt, en u kunt ook uw eigen ontwerp-sjabloon gebruiken, maar u moet duidelijk uw wensen kenbaar maken.

Als u vragen heeft over sokken/verpakkingsontwerp, gelieve contact met ons opnemen.

Laat een reactie achter