8 verschillende soorten sokken - richtlijnen over hoe ze te dragen

Before you brush off that using socks is no brain surgery and selecting them is not such a huge offer, listen up– their type, length, and material matters– a lot! Aesthetically, they require to be on point, and otherwise too. If you do not handle them properly, you may wind up with calluses or intensify the existing ones, cracks, and foul-smelling feet (ugh… such a turn-off!).

And, needless to state, you will end up being individuals repellent. You might do it unknowingly. However, that’s next to’s the point. Simple information like these make a world of distinction, so let’s leave no stone unturned.

Because we are at it, we’ll dig much deeper, one scroll at a time. Let’s go!

8 Verschillende Sokken met Namen

Now, let’s learn about the different types and how/when to utilize them.

  1. Sokken van enkellengte
  2. Sokken van kwartlengte
  3. Sokken van crew lengte
  4. 4. Sokken van middenkuitlengte
  5. Sokken van kuitlengte
  6. Knielange Sokken
  7. Dij hoge sokken
  8. Slip-op vullingen

 

1.Enkellengte Sokken

enkelsokken
enkelsokken

Als u zich afvraagt wat te gebruiken bij uw laag uitgesneden schoenen zoals loafers, casual schoenen, of gewoon iets om uw voeten vast te zetten, dan zijn deze perfect. Zoals de naam al zegt, bedekken de enkellange sokken uw voeten gewoon tot aan de enkels en zijn ze het beste voor al uw casual evenementen. Ook zien deze er geavanceerd en stijlvol uit.

– Perfect With– Low and informal cut shoes for sports, running, fitness center, and so on

– Meant For– Both males and females.

2. Sokken van kwartlengte

korte ronde/kwart kousen
korte ronde/kwart kousen

Een kwartlengte sok komt iets boven uw enkels uit en bedekt uw kuiten. Ze bieden u een uitstekende bescherming en beschermen de achterkant van uw voeten tegen blaren en schoenbeten.

– Perfect With– Informal shoes– primarily for men for both official and casual functions. Ladies can wear them with their running shoes.

– Meant For– Males and female, depending upon their requirement.

3.Crew Lengte Sokken

crew sokken
crew sokken

Sokken met een crew lengte worden gebruikt in de winter en voor oefeningen buiten, zoals wandelen, hardlopen, enzovoort. Deze zijn ongeveer 6 tot 8 inches lang, dus afhankelijk van de lengte van uw benen, kunnen ze tot aan uw kuitspieren gaan. Ze bieden een uitzonderlijke verdediging en dekking.

– Perfect With– Casual or running shoes– for casual purposes and physical activities. In the house during winters.

– Meant For– Men and women, depending upon their requirement.

4. Sokken van middenkuitlengte

Sokken van middenkuitlengte
Sokken van middenkuitlengte

Sokken met een gemiddelde kuitlengte lopen tot aan de kuitspieren, maar gaan er niet helemaal overheen zoals de sokken met een kuitlengte. Deze zijn normaal verkrijgbaar in wollen product om je benen warm te houden tijdens de winter, vooral voor mensen die betrokken zijn bij fysieke activiteiten. Deze ook kan worden gevonden in het net en doorschijnende stof voor dames.

– Perfect With– Running or casual shoes. Perfect for exercises and informal purposes. In your home throughout winters.

– Meant For– Males and female.

5.Kuit lengte Sokken

over de kuit sokken
over de kuit sokken

Kuitlange sokken bedekken uw kuitspieren en een beetje onder uw knie. Meestal dragen sportmensen en atleten deze vanwege de bescherming die ze bieden.

– Perfect With– Running or sports shoes. Perfect for exercises and high strength outside exercises.

– Meant For– Primarily for males.

6.Knie lengte Sokken

sokken lengte - knie
socks length – knee

Kniekousen worden door vrouwen gebruikt, meestal onder hun laarzen, tijdens de winter. Zij dienen als kussentje en vormen een extra laag om de voeten warm te houden. Ze worden veel gebruikt in de luchtvaart en de horeca als onderdeel van de uniformen.

– Perfect With– Run sneakers or long boots. Great for sports and winter boots. You can likewise use them in your home throughout harsh winter seasons.

– Meant For– Males and female.

7.Thigh High Socks

Sokken lengte - Dij hoog
socks length – Thigh-high

Deze komen tot over de knieën. Een uitstekend idee voor vrouwen om ze te combineren met rokken. Als u een beetje funk aan uw kleding wilt toevoegen, zou u ook de bedrukte sokken kunnen proberen. Dij hoge sokken alles wat we weten Schotse mannen en vrouwen met behulp van hen met hun knie-lengte rokken, kan dit uw eerste gedachte.

– Perfect With– Running or sports shoes and boots.

– Meant For– Both females and males.

8.Slip-On vullingen

Slip On Vullingen
Slip-op vullingen

Slip-on's zijn dun en vormen een beschermende laag die het best geschikt is voor laag uitgesneden loafers, ballerina's of schoenen. Omdat geen sokken dragen geen optie is (ja, je voeten zullen stinken), zijn slip-on onderleggers je beste keuze.

– Perfect With– Low cut loafers, shoes, and ballerina shoes.

– Meant For– Both males and females.

Sokken zijn gewoon even essentieel als elk ander deel van de kledij. Onthoud dit en het zal je gelukkig maken.

 

Beantwoord enkele vragen

Ik heb een blauw pak, welke kleur sokken past daarbij?

De sokken passen bij uw broek, waardoor het een passend patroon vormt zonder te breken, dit is de gemakkelijkste manier. Als u voor iets cools wilt kiezen, probeer dan neonkleuren, sokken met opschrift, of iets anders dat u leuk lijkt.

Als ik een grijs pak draag met welke kleur sokken?

We hebben het net gehad over het matchen van de sokken aan de broek is de basismethode. Als u dit wilt doen, is het antwoord een grijze sok te kiezen, maar u kunt ook kiezen voor donkere kleuren zoals zwart of marineblauw. Of ga helemaal los op de apparatuur en volg de briljante en levendige sokken trends. Voor een ietwat nonchalante uitstraling zou je helemaal los kunnen gaan en plezier kunnen maken.

Wat voor sokken gebruik je bij loafers?

Omdat loafers laag uitgesneden zijn, passen ze bij slip-on dempers. Al het andere kan er vreemd en onhandig uitzien.

Als ik laarzen draag, wat voor sokken passen daar dan bij?

Voor lange winterlaarzen zijn alle sokken van de enkel tot de knie geschikt, afhankelijk van de lengte van de laarzen. Voor enkellange laarzen kiest u enkellange, crew cut of kwartlengte sokken. Voor de langere laarzen kunt u kiezen voor sokken die u meer bedekking geven.

 

Nog meer:

Basics of custom socks – socks length

6 soorten sokken (en wanneer je ze draagt) + uitleg over soklengtes

15 Verschillende Sokken voor Dames (Foto's en Grafiek)

Laat een reactie achter