Защо ви трябват чорапи по поръчка?

Защо чорапи по поръчка? Помислете първо, колко чифта чорапи имате? Ако можете да посочите число, значи имате твърде малко. През последните няколко години хората се сдобиват с повече чорапи от всякога. Ако се изхожда от сегашната траектория, до 2023 г. пазарът на чорапи се очаква да достигне $11,6 милиарда в световен мащаб. Взривоопасният растеж се стимулира главно от чорапите по поръчка.

Както семействата, така и фирмите избират чорапи по поръчка вместо типични чорапи по различни причини. За да разберете по-добре защо персонализираните чорапи са толкова популярни и защо трябва да се сдобиете с тях - в статията ще бъде разгледана темата от гледна точка на семейството и на бизнеса. И така, защо персонализирани чорапи? има 3 важни причини.

Гледната точка на семейството

Защо обичайните чорапи за семейството носят зимни чорапи
семейство, носещо зимни чорапи

Идеални възможности за подарък

Случвало ли ви се е да искате да подарите подарък на член на семейството си или на любим човек и да не сте сигурни какво ще оцени? Вероятно чорапите не са ви идвали на ум. Това е така, защото когато става въпрос за подарък за някого, на когото му пука, той винаги премисля. Може би искате да им подарите Ролекс или чанта на Луис Вюитон, които не можете да си позволите и които те може би никога няма да носят. Но в живота най-важни са простите неща. Когато търсите подарък за Деня на бащата, рождения ден, Деня на майката, Деня на влюбените или Коледа, няма да сгрешите с подарък от персонализирани чорапи.

Символ на семейното единство

Вероятно редовно излизате със семейството си на пикници, спортни събития и други забавни дейности. Не е изненадващо, че всеки носи това, което му харесва, защото ако имате някакво друго семейно облекло, не всеки би искал да го носи на публично място. Вървенето напред-назад относно носенето на семейни облекла от членовете на семейството при излизане обикновено води до търкания, които вредят на неговото единство.

Ако решите да вземете персонализирани чорапи за семейството си, можете да избегнете това. Чорапите са супер универсални, тъй като могат да задоволят всички модни желания, без да са натрапчиви. Когато излизате да се забавлявате като семейство с персонализирани чорапи, ще бъдете семейството, към което всички гледат с добро око.

Бизнес перспективата

чорапи за бизнеса
чорапи за бизнеса

Вашата марка се откроява.

Живеем в свят, в който стоките на марката се състоят основно от тениски, чадъри, шапки и почти никакви чорапи. Ако предлагате персонализирани чорапи като марка на вашия стоки, ще се отличите от всички останали марки на пазара. Клиентите обикновено предпочитат да бъдат свързвани с марки, които се открояват, отколкото с такива, които се вписват в обстановката. Хората бързо ще забележат уникалния начин на работа на вашата компания и ще се насочат към вас, за да получат част от тази уникалност.

Отличен маркетингов инструмент

Повечето хора са доста консервативни, когато става въпрос за публично оповестяване на възгледите им. В резултат на това повечето компании, които предлагат стоките си в други варианти като тениски, получават само около половината от получателите, които ги носят. От друга страна, чорапите са по-незабележими, но лесно забележими. Можете да очаквате, че клиентите ви ще носят по-лесно вашите маркови чорапи на публични места, отколкото с други видове стоки.

Безпроблемна персонализация

Не е тайна, че хората имат различни типове тяло. Това, което може да е XXL за един човек, може да е M или S за друг и обратното. Ако произвеждате други видове стоки, ще трябва да направите безкрайни персонализации за различните типове тела, освен ако не искате да пропуснете част от клиентите си.

Това може да направи така, че разходите за персонализиране да надхвърлят очакваните ползи, като по този начин цялото начинание се превръща в начинание с нулева сума. От друга страна, наличието на само три размера чорапи вероятно ще пасне на всеки възрастен човек на планетата. Тази лесна персонализация означава, че ще можете лесно да отговорите на изискванията на клиентите.

Производство при поискване

Чорапите се правят много по-лесно от други видове стоки. Това означава, че можете да разчитате на производство при поискване, за да отговорите на нуждите на клиентите си. В резултат на това можете значително да намалите първоначалните си разходи, за разлика от други варианти на стоки. В допълнение към това ще можете да се насладите на по-бързо време за изпълнение на поръчките. Това ще ви позволи да попълвате запасите си от персонализирани чорапи в съответствие с променящото се търсене. В резултат на това вашият бизнес ще може да се възползва максимално от променящите се пазарни тенденции.

Чорапите са вечни

Модните тенденции идват и си отиват, но чорапите не се променят от десетилетия. Днешният свят е пристрастен към бързата мода. Това означава, че ако се занимавате с други видове стоки, трябва да ги поддържате в крак с най-новите модни тенденции, иначе много малко хора ще ги носят. Напротив, чорапите, които се носят актуално преди 10 години, са актуални и днес, защото нищо не се е променило в чорапите за този период. Ако търсите маркетинг на марката, който никога не излиза от мода, докато не се изчерпи, персонализираните чорапи са правилният начин.

По-лесно съхранение на инвентара

Когато обмисляте разходите за изработване на стоки за вашата компания, трябва да вземете предвид и режийните разходи, свързани с транспортирането и съхранението им. Повечето други видове стоки, като качулки и тениски, заемат значително пространство. Това означава, че режийните разходи за транспорт и съхранение също ще бъдат високи. За разлика от тях, чорапите са по-лесни за обработка, което означава, че ще ви бъде по-лесно да управлявате и съхранявате инвентара си.

Гледната точка на екипа

Треньор ли сте или сте член на екипа на даден спортен клуб? Има ли вашият екипът някога е обмислял персонализирани чорапи? Спортните отбори са по-скоро като семейството, което избирате. Така че ползите от персонализираните чорапи за вашето семейство се пренасят и тук. Само че има и друго, освен да отбелязват големи поводи и да са отлични подаръци. Ето защо;

Страхотен мотиватор

Персонализираните отборни тениски са често срещана гледка. Като мениджър на отбор, треньор или капитан, измислянето на персонализирани чорапи може да бъде отличен мотиватор за членовете на вашия отбор. Успехът във всеки спорт е свързан с работата в екип. Ако накарате всичките си играчи да заложат на персонализирани чорапи, те ще излязат на терена с чувство на по-голяма увереност от противниците. Това означава, че вероятно ще се представят много по-добре от противниковия отбор и ще спечелят повече.

Долна линия

It’s time to think outside the box – make customized socks your MO as a business and stand out from your competition. As an individual, you can gift your family and friends personalized and expect them to make a meaningful impact. Welcome to the customized socks revolution.

Оставете коментар