Политика за възстановяване и връщане на суми

Преглед

Политиката ни за възстановяване и връщане е 30-дневна. Ако са минали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да може да бъде върнат, артикулът ви трябва да не е използван и да е в същото състояние, в което сте го получили. Той трябва да бъде в оригиналната опаковка.

Персонализираните продукти и опаковката (етикет) не могат да бъдат върнати, но за повредени персонализирани чорапи можем да възстановим пропорционално сумата.

За да завършите връщането си, ни е необходим имейл на поръчката за покупка.

В някои ситуации се предоставя само частично възстановяване на суми:

  • Продукти с явни следи от употреба
  • Всеки артикул, който не е в оригиналното си състояние, повреден е или липсват части по причини, които не се дължат на наша грешка.
  • Всеки артикул, който е върнат повече от 30 дни след доставката

Анулиране на поръчка

Всички поръчки могат да бъдат анулирани до момента на изпращането им. Ако поръчката ви е платена и искате да я промените или отмените, трябва да се свържете с нас в рамките на 12 часа. След като започне процесът на опаковане и изпращане, тя вече не може да бъде анулирана.

Възстановявания

След като върнатият артикул бъде получен и проверен, ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия артикул. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на възстановяването.

Ако бъдете одобрени, възстановяването на сумата ще бъде обработено и автоматично ще бъде приложен кредит към кредитната ви карта или първоначалния начин на плащане в рамките на определен брой дни.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване, първо проверете отново банковата си сметка.

След това се свържете с компанията за кредитни карти, тъй като може да отнеме известно време, преди възстановяването на сумата да бъде официално осчетоводено.

След това се свържете с банката си. Често е необходимо известно време за обработка, преди да бъде осчетоводено възстановяването.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на адрес [email protected].

Обмени

Заменяме продукти само ако са дефектни или повредени. Ако искате да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на адрес [email protected].

Връщане на пратки

За да върнете продукта си, ще ви предоставим подробен адрес за връщане в имейла.

Вие ще бъдете отговорни за заплащането на собствените си транспортни разходи за връщане на продукта. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване на сумата, разходите за доставка за връщане ще бъдат приспаднати от възстановената сума.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме на обменения продукт да стигне до вас, може да е различно.

Ако връщате по-скъпи артикули, може да помислите за използване на услуга за проследяване на пратката или за закупуване на застраховка на пратката. Не гарантираме, че ще получим вашия върнат артикул.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас на адрес [email protected] за въпроси, свързани с възстановявания и връщания.