De Sokken van de douanehonkbal stijgbeugel Met uw logo of teamnaam

Geen minimum bestelhoeveelheid!

Logo, strepen, teamnaam, nummers toevoegen

Ondersteuning voetholte, ademende mesh-technologie

Aangepast etiket en verpakking beschikbaar

Duurzame sokken met nylon en elastiek

Aanpasbaar voor elke maat

Direct gefabriceerd chape prijs wereldwijd geleverd.

maak aangepaste honkbalsok fabriek

Waarom hebt u aangepaste maken honkbalsokken nodig? Honkbal is één van de heetste spelsporten, er zijn vele factoren die de overwinning beïnvloeden, één daarvan is de sokken aan de voeten. Logo sokken om het team of de club te laten opvallen. Als u alleen zaken doet, is er een enorme zakelijke kans in deze populaire sport. Wij kunnen stijgbeugel honkbalsokken maken, gestreepte honkbalsokken, elite honkbalsokken, en elke maat, voor man, vrouw, kind.

3 eenvoudige stappen om honkbalsokken aan te passen

Ontwerp honkbalsokken & maak monsters

Ontwerp uw sokken, of laat onze ontwerpers helpen, wij bieden gratis mockups om het ontwerpproces te versnellen. Het ontwerp is belangrijk, we zullen de details bevestigen.

Sokken in bulkproductie

Onze sokkenfabriek produceert sokken op basis van de hoeveelheid die u nodig heeft, en voert tegelijkertijd een volledige kwaliteitscontrole uit tijdens de productie.

Verzending naar uw land of bedrijf

Wij hebben uw gedetailleerde adres nodig, en wij kunnen naar wereldwijd verzenden tegen gereduceerde prijzen. Klanten kunnen ook hun eigen verzendbedrijf opgeven.

Welke stijl van baseball stijgbeugelsokken kan worden aangepast?

Custom baseball sokken met logo, merk, website URL waar dan ook.

Pas de kleuren aan die u nodig hebt.

Voeg uw ontwerpen, strepen, logo's, patronen

Baseball sok stijgbeugel stijl en algemene stijl.

De lengte van de sokken.

Verschillende maten sokken kunnen worden aangepast voor kinderen, vrouwen en mannen. Of elke andere maat die u nodig heeft.

Yarn use polypropylene, nylon, elastic, and Lycra spandex. Can’t use cotton to make sports socks.

Wij produceren alleen gebreide honkbalsportsokken, gebruiken geen sublimatiedruktechnologie, omdat het gedrukte patroon zal worden weggewassen.

Meer dan dat, zijn wij zeker dat wij om het even welke conventioneel vereiste honkbalsokken kunnen produceren, u moet ons enkel over uw idee vertellen.

baseball sokken aangepaste optie

Het vereiste van de honkbalsokkenhoeveelheid

Over het algemeen, een minimum van 300 paar van honkbal stijgbeugel sokken op maat. Als u meerdere ontwerpen en maten heeft, kunnen we de bestelling afstemmen op de werkelijke situatie. Er is niet zeker, als we genoeg tijd hebben, kunnen we nog steeds een kleiner aantal sokken produceren. Contacteer ons Nu, plan uw bestelling in onze fabriek.

Aangepaste honkbalsokken verzending

Wij kunnen sokken naar de hele wereld sturen, en werken samen met wereldberoemde verzendings-/expressbedrijven, en hebben meer verzendingskortingen.

Voor kleine bestellingen: Minder dan 5000 paar. Gewoonlijk, verzend lucht uitdrukkelijk, gebruik DHL, FedEx, TNT, UPS, ARAMEX... Na het verzenden van de sokken, zult u een e-mail voor het orde volgende nummer ontvangen, zodat u altijd weet waar de sokken zijn.

Grote bestellingen: Meer dan 5000 paar of container. Over zee, onze dichtstbijzijnde havens zijn Ningbo Port en Shanghai Port.

Als u een dringende bestelling heeft, kunnen wij de fabrieksplanning voor u aanpassen. Er zijn geen extra kosten, laat ons gewoon de exacte leverdatum weten.

Waarom logo / merk baseballsokken aanpassen?

Laat de mensen uw honkbalteam en club herinneren

Honkbal handschoenen, helmen, uniformen, die allemaal zijn aangepast voor uw club logo, dus bent u nog steeds het dragen van gewone honkbal stijgbeugel sokken? Baseball sokken op maat met speciale logo patronen maken het team kijken meer geïntegreerd. Sla de bal, steel het honk, vang de bal, beweeg, de sok zal meebewegen met de voet, en onder de knie is de ruimte voor de sok! Maak nu honkbal uniek en toon de trots van het team.

Goed bedrijfsidee

Er is geen twijfel dat honkbalsporten zijn een van de populairste sporten ter wereld. Elke middelbare school en universiteit heeft wel een honkbalclub. Elk jaar worden er over de hele wereld honkbalwedstrijden gehouden, en veel mensen zijn er gek op. Je hebt geen idee hoeveel mensen bij deze sport betrokken zijn en hoeveel mensen er elke dag op het honkbalveld lopen.

U moet weten, verkopen honkbalsokken en aanpassen van uw bedrijf winkel logo. Deze sport zal niet verouderd zijn, en honkbalsokken worden elke dag geconsumeerd, en mensen moeten ze vaak veranderen.

Breid uw merk uit

Als u een bedrijf of winkel in sportartikelen heeft die sportuitrusting en -kleding verkoopt, is het tijd om honkbalsokken aan uw winkel toe te voegen.

Beste speciale cadeau

Uw hoofdactiviteit is afgeleid werk rond sport. U kunt proberen uw eigen logo honkbalsokken aan te passen en ze aan honkbalspelers en teams te geven. Wanneer zij uw sokken dragen, zal uw merk bekend worden.

Baseball stijgbeugel sok materiaal

Sportsokken zijn gemaakt van polypropyleen, nylon, elastiek, en Lycra spandex, en stijgbeugelsokken zijn geen uitzondering. Honkbalspelers bewegen en rennen vaak met geweld, wat betekent dat sokken tegen schoenen zullen schuren en gemakkelijk beschadigd raken, dus zijn duurzamere materialen nodig.

Wat is de productietijd van onze aangepaste honkbalsokken?

De meeste bestellingen kunnen worden voltooid in 5-15 dagen

Wat zijn de minima voor mijn aangepaste baseball sokken bestelling?

Minimum 300 paar aangepaste gestreepte baseball sokken.