Politik for refundering og returnering

Oversigt

Vores politik for tilbagebetaling og returnering gælder i 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi ikke tilbyde dig en fuld refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand som den, du modtog den, for at være berettiget til returnering. Den skal også være i den originale emballage.

Tilpassede produkter og pakke (tag/etiket) kan ikke returneres, men for beskadigede tilpassede sokker kan vi refundere forholdsmæssigt.

For at gennemføre din returnering skal vi have en e-mail med købsbeviset.

Der er visse situationer, hvor der kun ydes delvis tilbagebetaling:

  • Produkter med tydelige tegn på brug
  • Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.
  • Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering

Annullering af ordre

Alle ordrer kan annulleres, indtil de er afsendt. Hvis din ordre er blevet betalt, og du har brug for at ændre eller annullere den, skal du kontakte os inden for 12 timer. Når pakke- og forsendelsesprocessen er startet, kan den ikke længere annulleres.

Restitutioner

Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din tilbagebetaling.

Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for et vist antal dage.

Forsinkede eller manglende restitutioner

Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din refusion er officielt bogført.

Derefter skal du kontakte din bank. Der går ofte noget tid, før en tilbagebetaling bliver bogført.

Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på [email protected].

Udvekslinger

Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, skal du sende os en e-mail på [email protected].

Forsendelse af returvarer

Hvis du vil returnere dit produkt, giver vi dig en detaljeret returadresse i e-mailen.

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne til returforsendelse blive fratrukket fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan det tage forskelligt lang tid, før du modtager dit udskiftede produkt.

Hvis du returnerer dyrere varer, kan du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os på [email protected] for spørgsmål vedrørende tilbagebetaling og returnering.