Brugerdefinerede baseball stigbøjler Med dit logo eller holdnavn

Ingen minimumsbestilling!

Tilføj logo, striber, holdnavn, numre

Støtte til buen, åndbar mesh-teknologi

Tilpasset etiket og emballage er tilgængelig

Slidstærke sokker med nylon og elastik

Kan tilpasses til enhver størrelse

Fremstillet direkte chape pris leveres i hele verden.

lave brugerdefinerede baseball sokke fabrik

Hvorfor har du brug for specialfremstillede baseball sokker? Baseball er en af de hotteste sportsgrene, og der er mange faktorer, der påvirker sejren, hvoraf en af dem er sokkerne på fødderne. Logosokker for at få holdet eller klubben til at skille sig ud. Hvis du kun laver forretning, er der en enorm forretningsmulighed i denne populære sport. Vi kan lave stigbøjle baseball sokker, stribede baseball sokker, elite baseball sokker, og alle størrelser, til mand, kvinder, barn.

3 enkle trin til at tilpasse baseballstrømper

Design baseballstrømper og udfærdigelse af prøver

Design dine sokker selv, eller lad vores designere hjælpe dig, vi tilbyder gratis mockups for at fremskynde designprocessen. Design er vigtigt, vi bekræfter detaljerne.

Sokker i løs vægt

Vores sokkefabrik producerer sokker ud fra den mængde, du har brug for, og foretager samtidig et komplet kvalitetstjek under produktionen.

Forsendelse til dit land eller din virksomhed

Vi har brug for din detaljerede adresse, og vi kan sende til hele verden til nedsatte priser. Kunderne kan også angive deres eget rederi.

Hvilken type baseball-bøjlesokker kan tilpasses?

Brugerdefineret baseball sokker med logo, mærke, websteds-URL hvor som helst.

Du kan tilpasse de farver, du har brug for.

Tilføj dine designs, striber, logoer, mønstre

Baseballstrømpe med stigbøjle og generisk stil.

Længden af sokkerne.

Der kan tilpasses forskellige størrelser sokker til børn, kvinder og mænd. Eller enhver anden størrelse, du har brug for.

Yarn use polypropylene, nylon, elastic, and Lycra spandex. Can’t use cotton to make sports socks.

Vi producerer kun strikkede baseball sportssokker og vil ikke bruge sublimeringsteknologi, fordi det trykte mønster vil blive vasket af.

Derudover er vi sikre på, at vi kan fremstille enhver konventionelt krævet baseballstrømpe, du skal blot fortælle os om din idé.

baseball sokker brugerdefineret mulighed

Krav til mængde baseball sokker

Generelt er der mindst 300 par baseball stigbøjlesokker efter mål. Hvis du har flere designs og størrelser, kan vi arrangere ordren i henhold til den faktiske situation. Der er ikke sikkert, når vi har tid nok, kan vi stadig producere et mindre antal sokker. Kontakt os nu, planlægge din ordre på vores fabrik.

Skræddersyede baseball sokker forsendelse

Vi kan sende sokker til hele verden og samarbejder med verdensberømte shipping/ekspresfirmaer og har flere fragtrabatter.

For små ordrer: Mindre end 5000 par. Normalt sendes luft ekspres, brug DHL, FedEx, TNT, UPS, ARAMEX... Når du har sendt sokkerne, vil du modtage en e-mail med ordre tracking nummeret, så du altid ved hvor sokkerne er.

Store ordrer: Mere end 5000 par eller beholder. Til søs er vores nærmeste havne Ningbo Port og Shanghai Port.

Hvis du har en hastebestilling, kan vi justere fabrikkens tidsplan for dig. Der er ingen ekstra omkostninger, du skal blot oplyse os om den nøjagtige leveringsdato.

Hvorfor tilpasse logo / mærke baseball sokker?

Lad folk huske dit baseballhold og din klub

Baseballhandsker, hjelme, uniformer, som alle er tilpasset med dit klublogo, så har du stadig almindelige baseball-bøjlesokker på? Baseballstrømper tilpasset med specielle logomønstre får holdet til at se mere integreret ud. Slå bolden, stjæl basen, fang bolden, bevæg dig, sokken vil bevæge sig med foden, og under knæet er der plads til sokken! Gør nu baseball unik og vis holdets stolthed.

God forretningsidé

Der er ingen tvivl om, at baseball sport er en af de mest populære sportsgrene i verden. Alle mellemskoler og universiteter har en baseballklub. Hvert år afholdes der baseballkampe over hele verden, og mange mennesker er vilde med det. Du har ingen mulighed for at vide, hvor mange mennesker der er involveret i denne sport, og hvor mange mennesker der løber på baseballbanen hver dag.

Du skal vide, at du kan sælge baseballstrømper og tilpasse dit firmalogo. Denne sport vil ikke være forældet, og baseball sokker bliver brugt hver dag, og folk har brug for at ændre dem ofte.

Udvid dit brand

Hvis du har en virksomhed eller butik med sportsprodukter, der sælger sportsudstyr og -beklædning, er det på tide at tilføje baseballstrømper til din butik.

Bedste specielle gave

Din hovedaktivitet er afledt arbejde omkring sport. Du kan forsøge at tilpasse dine egne baseballstrømper med logo og give dem til baseballspillere og hold. Når de bærer dine sokker, vil dit mærke blive kendt.

Baseball-bøjlesokke materiale

Sportsstrømper er fremstillet af polypropylen, nylon, elastik og Lycra spandex, og bøjlesokker er ingen undtagelse. Baseballspillere bevæger og løber ofte voldsomt, hvilket betyder, at sokkerne gnider mod skoene og let bliver beskadiget, så der er brug for mere holdbare materialer.

Hvad er produktionstiden for vores tilpassede baseball sokker?

De fleste ordrer kan gennemføres inden for 5-15 dage

Hvad er minimumsbeløbene for min ordre på brugerdefinerede baseballstrømper?

Mindst 300 par brugerdefinerede stribede baseballstrømper.