Ръчно изготвяне на шаблон за чорап

Моля, изтеглете файла с шаблона, преди да започнете Ръководството за шаблони за чорапи Hand Draw.

Много от нашите клиенти не са дизайнери и не знаят как да използват PS/AI, затова разработихме този ръчно рисуван шаблон и клиентите могат да започнат бързо да скицират върху празния шаблон за чорапи.

Ако сте нов потребител и се нуждаете от персонализирани чорапи, можете да прочетете нашите Ръководство за персонализирани чорапи първо.

Този ръчно рисуван шаблон за чорапи ви помага да проектирате чорапите си бързо, без да се нуждаете от основа за проектиране, и накрая ще подобрим дизайна ви, докато стане перфектен.

Преди да започнете работа, обърнете внимание на следните елементи:

  • Изтеглете нашия шаблон за дизайн на ръчно изрисувани чорапи
  • Нуждаете се от принтер (такъв, който може да печата на хартия А4), защото първо трябва да разпечатате шаблона на хартия, а след това да нарисувате скицата си върху него.
  • Предлага се молив, който може да бъде променен във времето.

Добре, нека започнем сега.

1.Изберете шаблона за чорапи, който ви е необходим, и го отпечатайте.

ръчно рисуван шаблон за чорапи

ръчно рисуван шаблон за чорапи

Подготвили сме за вас шест различни ръчно рисувани празни шаблона: шаблони на бебешки, детски, невидими чорапи, чорапи до глезена, глезени и чорапи до коляното, изберете някой от тях според нуждите си. Ако искате още други шаблони за чорапи, моля свържете се с нас.

2.Нарисувайте дизайна на чорапите с молив

Всеки празен шаблон има собствена снимка и ще видите елементите на чорапа: страна, предна част, гръб. Ще откриете, че това всъщност е игра за оцветяване, може би можете да я оставите на децата си и те ще направят невероятни произведения.

Шаблон за ръчно рисуване на чорап

примери за дизайн на ръчно рисувани чорапи

По време на проектирането трябва да обърнете внимание на следните точки:

  • Опитайте се да използвате моливи за по-лесно модифициране
  • Можете да маркирате размера, номера на цвета или нещо, което трябва да забележите, което ще бъде лесно за нас да разберем.
  • Може би е по-ефективно да използвате цветен молив или химикалки с различни цветове.
  • Ако разполагате с чорапи, можете да нарисувате дизайна според размера им.

Когато приключите с проектирането, сканирайте или направете снимки и ни ги изпратете. Очакваме с нетърпение да видим вашия невероятен дизайн. Обикновено при бързия ни отговор ще дадем някои разумни съвети и ще го подобрим.

Оставете коментар