отпечатани по поръчка чорапи & Сублимационни чорапи

Need more fancy pattern design socks? Then you need personalized printed socks. Our factory make best custom printed socks, print almost all colors on the socks, you can design online in a few minutes and start customizing socks. Want to try? Let’s start, contact us for free design or start online design.

Персонализирани сублимационни отпечатани чорапи фабрика

3 прости стъпки за създаване на отпечатани чорапи

Проектиране онлайн или използване на безплатни услуги за проектиране

Можете да проектирате своите чорапи за минути с онлайн инструменти за проектиранеили потърсете нашата безплатна помощ за проектиране на чорапи. Ние сме професионалисти и можем да гарантираме, че целият процес на проектиране е лесен.

Направете макет или проба на чорапи

На първо място, ще направим безплатни макети за печат на чорапи по поръчка. За големи количества поръчки ще изработим мостри и ще ги изпратим на клиентите, за да потвърдят моделите и качеството.

Изпратени чорапи в насипно състояние до вашата страна или компания

В зависимост от времето за доставка и адреса, изисквани от клиента, ние ще изпратим чорапите на посочения от вас адрес в страната навреме.

Каква е разликата в нашия отпечатани по поръчка чорапи?

Независимо дали искате да разширите пазара си или да персонализирате подаръците за чорапи, трябва да изберете правилния вид чорапи. Без значение какви са вашите мисли и цели, винаги трябва да обръщате внимание на качеството на чорапите, този въпрос е и наша грижа. Нашите чорапи с печат са изработени от полиестерни влакна, а еластичната лента им осигурява отлична разтегливост.

Подробности за нашите чорапи за печат на едро

  1. Материал на отпечатаните чорапи: Технология за сублимационен печат(Навсякъде печат) може да бъде отпечатан върху чорапи от полиестерни материали, но не може да работи с памучни чорапи. Памучният материал лесно абсорбира влагата. При нашия тест сублимираната боя ще се разпръсне върху памучните чорапи, ще се получат чорапи с неясни шарки, а полиестерните чорапи ще образуват ясна шарка на дизайна.
  2. Дизайн на чорап за отпечатване: Всъщност чорапите за печат могат да реализират всякакъв дизайн на картината и всякакви цветове, което може да освободи вашата креативност. Казано по-просто, ако може да се проектира, ние можем да го отпечатаме.
  3. Размер на чорапите: За поръчкови отпечатани чорапи в насипно състояние можем да произведем всеки размер, от който се нуждаете, просто ни кажете конкретната информация. Размерите на чорапите, които имаме на склад, са следните: Американски размер: Мъжки: 7-11 Женски: 8-12, размер за Великобритания: 6-10, европейски размер: 40-45. Размерите на чорапите на склад могат да бъдат изпратени скоро, ако имате собствени изисквания за размера на чорапите, се нуждаете от повече време за производство на чорапи.
  4. Минимално персонализирано количество чорапи: Нямаме минимално количество за поръчка на чорапи с печат по поръчка, можете да започнете с един чифт или хиляди чифта.
  5. Пакет: Ако нямате изисквания за опаковане, ние ще използваме стандартната опаковка, найлонови торбички и кашони за опаковане на чорапи. Можете също така да персонализирате собствената си опаковка с етикет за чорапи.
обичай печатни чорапи шоу

Готови ли сте да персонализирате чорапи?

Въпроси за персонализираните отпечатани чорапи

Как да направите персонализирани печатни чорапи?

Just submit your logo or photo, and we’ll do the rest.

Минималното количество чорапи, които мога да персонализирам?

Нямаме изискване за минимално количество, ако искате да персонализирате своя собствен размер чорапи, минималното количество за поръчка е 500 чифта.

Ще ми изпратите ли мостри?

Ако поръчката ви надхвърля 500 чифта, първо ще направим мостри за вас и ще ги изпратим на вашия адрес. При по-малък брой поръчки ще направим само електронен макет и ще ви го изпратим по имейл.

Как да персонализирате размера?

Обикновено нашите отпечатани чорапи имат само един свободен размер, който може да пасне на повечето хора. Поддържаме персонализиране на всеки размер, просто се свържете с нас, за да получите оферта, защото различните размери ще имат различни цени.

Къде се изработват чорапите по поръчка?

Всички персонализирани чорапи се произвеждат в нашата фабрика. В Китай имаме повече от 10 години опит в персонализирането на чорапи.

I don’t know much about design, can you help?

We have professional socks designers, and it’s free. You can design any idea you have as a sock mockup.

Може ли да бъде изпратен в нашата страна?

Нашите чорапи се изпращат в цял свят и само в няколко държави не могат да бъдат изпратени. Ако не сте сигурни, моля, свържете се с нас.

Колко време отнема изработката на чорапите ми?

Обикновено 3-7 дни за изпълнение.

Нуждаят ли се отпечатаните чорапи от специална грижа?

Печатаните чорапи и печатаните облекла се поддържат по един и същ начин. За да осигурите най-доброто състояние на носене, не можете да използвате вода с висока температура за пране, не гладете, ще загуби цвета и еластичността си, не почиствайте химически и не избелвайте, използвайте вода с нормална температура за пране.

персонализиран 3D печат на цветя екипаж чорапи за жени фабрика, Безплатни чорапи дизайн / макет изтегляне.

Творчески чорапи, пълни с въображение, без скука

Хората са използвали традиционни плетени чорапи, а по-голямата креативност е била ограничена до появата на печатни чорапи.

Сублимационен печат се нарича още печат върху цялата повърхност. Багрилото се сублимира при висока температура и се абсорбира от чорапите, за да образува шарка. При традиционното плетене на чорапи за изплитане на шарките се използват прежди с различни цветове, а за един чорап се използва ограничена прежда.

Чорапите са вид практичен продукт за хората от дълго време, обикновен и скучен. Дълго време чорапите са едноцветни, без шарки, и са скрити в панталоните и обувките.

Някои луди дизайни подмладиха чорапите, а отпечатаните чорапи позволиха да се носят на краката някои по-креативни дизайни. Сега всеки може да навие панталона си, за да разкрие персонализираните си чорапи. Персонализираните отпечатани чорапи са достатъчно атрактивни, можете да ги използвате като изискани подаръци за приятели или партньори.

Няма проблеми, лесно се персонализират чорапи

В oksox можете лесно да персонализирате чорапите си онлайн. Тъй като това са чорапи с печат, можете да бъдете сигурни, че ще проектирате смело, творчеството ви ще бъде напълно реализирано, богати цветове, преувеличени модели, ако можете да проектирате, можете да произвеждате.

Ако имате проблеми с използването на инструменти за проектиране, нашите дизайнери могат да ви помогнат да завършите дизайна, стига да предоставите своя модел и описание, колкото по-подробно можем да завършим, толкова по-бързо.

Защо персонализирани чорапи Печат и идеи за дизайн

Модни хладни чорапи

Ако искате да продавате, не трябва да пропускате чорапите с популярен дизайн, защото хората харесват чифт уникални готини чорапи. Сега персонализираните печатни чорапи придават повече креативност и хората ще бъдат още по-щури.

Мъжки чорапи за рокля

Чорапи за рокля is no longer a static gray. Now people want more colors. Don’t ignore it. This is the men’s favorite style of socks.

Популярни чорапи
Новинарски смешни отпечатани чорапи

Новинарски забавни чорапи

Хората винаги харесват по-щастливите неща, а някои интересни неща винаги привличат хората. Много интересните чорапи с печат на новости ще бъдат търсени и не забравяйте, че те могат да бъдат напълно персонализирани.

Изненада за подарък чорапи

Нямате по-добра идея за подарък? Персонализираните чорапи могат да ви дадат неограничено вдъхновение за подаръци. Можете да изработите чорапи според хобитата на семейството или приятелите, за да сте сигурни, че те са уникални. Повярвайте ми, това ще бъде незабравим подарък изненада.

Богати цветни чорапи

Използвайте смело всеки цвят или ги комбинирайте. Чорапите с щампа са родени за цвят, а различните ярки цветове правят чорапите по-живи.

Чорапи с животински шарки на котка и куче

Толкова много хора харесват сладки животни, че ще харесат и чорапи с животни. Отпечатайте сладки животни върху чорапи или отпечатайте свои собствени домашни любимци. Те ще го харесат.

Чудесни цветни отпечатани чорапи

Празнични и коледни чорапи

Можем да обсъждаме много неща за празничните чорапи. Празник означава възпоменание. Те вдъхновяват персонализираните чорапи. Можете да поставите всички свързани с празника елементи върху чорапите, Дядо Коледа, великденски яйца, зайци По-важното е, че клиентите се нуждаят от тези чорапи всяка година, а дизайнът, базиран на празника, ще направи всичко по-свежо.

Let’s start custom printing socks