Безплатно направете дизайна на чорапите си Просто се нуждаете от лого

Прости стъпки за създаване на дизайн на чорапи с вашето лого, марка, модел.

oksox персонализирани чорапи покажи снимка

Проектиран от mockup

Професионален макет за изтегляне на дизайн от вас.

За безплатна поддръжка на дизайна

Нашите дизайнери ви помагат да проектирате чорапи безплатно.

Използване на онлайн инструменти за проектиране

Проектирайте чорапите си чрез нашия дизайн на модели.

Онлайн инструменти

Дизайн Чорапи, базирани на вашата марка, лого, име на компанията

We design through your brand and logo industry, and that fits your company’s image. The designer always tries his best to realize any of your design ideas, and you just need to свържете се с нас.

Познаване на клиента

Трябва просто да познаваме марката на клиента, компанията, обикновено предоставена от клиента или да търсим в интернет.

Съвпадение на цветовете

Match the color of the yarn material suitable for the customer, usually, the color comes from the customer’s logo or brochure.

Преразгледан дизайн

Не сте доволни от дизайна? OKSOX може да го преработи неограничено и ние можем да предоставим полезни предложения въз основа на опита.

Почерпете вдъхновение от нашите случаи на дизайн

Тези уникални модели чорапи са дело на нашите дизайнери. В тези дизайнерски калъфи можете да добавите вашето лого и да го модифицирате в съответствие с всички ваши изисквания.
Можете да добавите лого, да промените цветовете, да добавите допълнителен модел. Тези чорапи ще бъдат изплетени с памучна прежда. Лесно можете да започнете от един от дизайните, без да имате опит в персонализирането на чорапи!

Витрина за дизайн на чорапи
oksox персонализирани чорапи покажи снимка

Използване на шаблон/макет на чорапи за проектиране на чорапи

Най-добрият начин за професионалистите е да използват нашия шаблон за дизайн на чорапи, за да започнат бързо да проектират чорапи.

изработване на персонализирани чорапи проба семинар
направи чорапи проба семинар

Използване на макет за проектиране на чорапи

Our designers have specially made quick-start socks design templates/mockups, and you can use “Adobe Illustrator” and “Adobe Photoshop” to quickly design socks. Also, these templates can be well connected with our factory to speed up the speed of socks customization. Download our complete socks design template/mockup package.

Започнете бързо да проектирате чорапи
Професионалистите могат да използват шаблони, за да ускорят проектирането на чорапи и да прегледат ефекта от дизайна на чорапите. Ние все още предоставяме помощ за проектиране на чорапи.

Нека направим пробите по-бързо
Тези шаблони са напълно свързани с производствения процес в нашата фабрика и не е необходимо да бъдат преобразувани.

Бърз старт за персонализиране на чорапите

Използване на онлайн инструмент за проектиране на чорапи

Безплатен онлайн софтуер за проектиране на чорапи, който всеки може да използва, за да започне лесно да прави свой собствен дизайн на чорапи.

чорапи онлайн дизайн инструмент

1. Изберете вида на чорапите си

Изберете стил и дължина на чорапа

Започнете да проектирате чорапите си, като изберете типа. Изберете от различни дължини, като например дължина до глезена, до глезена, до екипажа и до прасеца. Или пък функционални чорапи за поддържане на свода, мрежести, оребрени и др. Или чорапи за различни поводи, фестивали, бизнес, лозунги за кампании.
Това са любимите ни чорапи, а новите дизайни се обновяват непрекъснато. Ако имате нужда от вдъхновение, разгледайте нашия случай за дизайн на чорапи по поръчка.

2. Изберете шаблон за дизайн

Ще намерите различни видове шаблони за дизайн на чорапи, ние го правим по-лесен за използване, въз основа на дизайна можете да добавите всеки модел! Все още имате проблеми? Нашият екип от дизайнери може да ви помогне да завършите всеки смел дизайн на чорапи. В много случаи ни е необходимо само лого, Получете помощ сега.

Изберете своя безплатен шаблон за чорапи

3. Промяна на цвета на дизайна

промяна на цветовете на дизайна на чорапите

Изберете цвета, който ви харесва, от списъка и има повече от 100 цвята прежда, от които да избирате. Тези прежди са изработени от висококачествени естествени памучни материали. Всички цветове могат да бъдат разгледани в нашия списък с цветове, ако не намерите това, което ви трябва, кажете ни, вашите собствени цветове все още могат да бъдат персонализирани, за да съответстват.

4. Добавете лого или някакъв модел

Добавете логото си или допълнителни снимки, след това изпийте едно кафе и ни оставете да свършим останалото. Можете да се опитате да поставите логото във всяка позиция (с изключение на пръстите и петата), дайте пълна свобода на творчеството си, защото ние ще се постараем да ви помогнем да го постигнете. Ако софтуерът за проектиране ви ограничава, все пак можете да предоставите конкретни нужди. Ние ще направим виртуален макет и той може да бъде изтъкан.
Ние ще проектираме внимателно всички чорапи и се надяваме, че клиентите ще бъдат доволни, така че можете да неограничен Revision.

Добавете логото и изображението на чорапите си

Персонализирайте чорапите на вашата марка с тези опции